Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TOIMINTAPERIAATE - avointa ja luotettavaa!

 

1. Ilmainen arviointikäynti

Minulle on tärkeää tuntea asiakkaan tarpeet ja kohteen  vaatimukset hyvin. Tulen tarvittaessa arviointikäynnille muodostamaan oman näkemykseni yhdessä asiakkaan kanssa käydyn keskustelun perusteella, miten remontti tai muu työ olisi mahdollista toteuttaa.  Arviointikäynnin perusteella pystyn kertomaan asiakkaalle selkeän kuvan remontin etenemisestä ja kustannuksista.

 

2. Kirjallinen tarjous

Laadin kirjallisen tarjouksen asiakkaan pyynnöstä arviointikäynnin jälkeen. Tarjous on selkeä ja perusteellinen. Asiakas voi tutustua tarjoukseen aina rauhassa. Tarjouksen vastatessa asiakkaan toiveita ja tarpeita, tarjous hyväksytään molemminpuoleisesti.

 

 3. Työ

Sovittu työ tehdään aina huolellisesti ja asiakkaan kotia kunnioittaen. Pidän asiakkaani aina ajantasalla työn etenemisestä.  Suhtaudun joustavasti remontin aikana esiintulleisiin mahdollisiin lisäremonttipyyntöihin, jotka voidaan useín toteuttaa remontin aikana tai pian sen jälkeen. Työmaan pidämme siistinä ja huolehdimme siitä, että asumismukavuus ja -turvallisuus säilyvät remontin aikana.

 

4. Loppusiivous

Työnjäljet siivotaan aina lopuksi ja sovitussa ajassa. Remonttijätteet toimitamme aina kierrätykseen. Toimimme siis vastuullisesti remontin alusta loppuun.

 

5. Loppukatselmus

Valmis työ käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa.

 

6. Laskutus

Ensin työ - sitten lasku! Työn suorittamisen jälkeen lähetän laskun asiakkaalle sovitun mukaisesti. Laskussa on selkeästi eriteltynä töiden ja materiaalien osuudet. Selkeän laskun perusteella on helppo hakea kotitalousvähennystä. Maksuaika on normaalisti kaksi viikkoa työn suorittamisen jälkeen. Tarvittaessa lasku voidaan jakaa osiin tai maksuaikaa pidentää asiakkaan toiveiden mukaisesti.