Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Usein kysyttyä

 

Kysymys:

Onko työnne kotitalousvähennyskelpoista ja miten kotitalousvähennystä haetaan?

Vastaus:

Yritykseni kuuluu verottajan ennakkoperintärekisteriin ja näin ollen työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista. Kotitalousvähennyksen hakuohjeet löytyvät verottajan sivuilta. Muistuttaisin vielä, että remontin teettäjän kannattaa tarkistaa, onko hänen käyttämänsä firma ennakkoperintärekisterissä. Se selviää patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteisestä yritystietojärjestelmästä, internetistä osoitteesta ytj.fi. Mikäli yritys ei ole rekisterissä, kotitalouden on suoritettava työstä maksetusta korvauksesta ennakonpidätys.               

 

Kysymys:

Maksaako arviointikäyntinne jotakin ja onko arviointikäynti mahdollista tehdä esimerkiksi viikonlopun aikana?

Vastaus: 

Arviointikäynti on aina ilmainen eikä se velvoita asiakasta mihinkään. Arviointikäynnin tarkoituksena on yhdessä asiakkaan kanssa kartoittaa mm. remontin laajuus, kustannukset ja aikataulu. Teen arviointikäyntejä joustavasti asiakkaan omien aikataulujen mukaisesti, myös viikonloppuisin.

 

Kysymys:

Tarvitsisin apua lamppujen ja taulujen kiinnittämisessä, teettekö myös tällaisia pienempiä asennustöitä?

Vastaus: 

Kyllä teemme. Meiltä hoituvat joustavasti myös pienetkin asennustyöt. Autamme mielellämme esimerkiksi lamppujen ja taulujen kiinnittämisessä, huonekalujen kasauksissa ja hyllyjen asennuksissa.

 

Kysymys:

Teettekö remonttitöitä tuntiperusteisella laskutuksella vai urakkahinnalla?

Vastaus: 

Molemmat laskustustavat ovat mahdollisia. Asiakkaan kanssa sovitaan aina tapahtuuko laskutus urakkahinnoitteluna vai tuntiperusteisena. Tominta on avointa alusta saakka ja näin ollen ns. piilokuluja ei tule.

 

Kysymys:

Taloyhtiössämme ilmenee välillä pientä kunnostus- ja remonttityöntarvetta, joten kysyisinkin, otatteko taloyhtiöitä asiakkaaksenne?

Vastaus: 

Teemme mielellämme yhteistyötä myös taloyhtiöiden kanssa. Kiinteistöjen kunnostus- ja huoltotyöt onnistuvat joustavasti. Lämpimästi tervetuloa tyytyväisen asiakaskuntamme joukkoon!

 

Kysymys:

Haluaisin uudistaa kotini eteisen. Eteisen vaatekaapistot pitäisi vaihtaa uusiin ja seinäpinnat maalata. Voisitteko auttaa uusien säilytysratkaisujen asentamisessa ja samalla eteisen pintaremontissa?

Vastaus:

Autamme mielellämme. Pystymme tarjoamaan avaimetkäteen periaatteella koko eteisen uudistamisen. Olemme uusineet ja asentaneet säilytysratkaisuja lukuisissa kodeissa. Vanhojen kaappien purkutyöt ja poiskuljettamiset sekä uusien asennukset hoituvat ammattitaidolla. Asiakas voi esimerkiksi tilata kaapiston mittatilauksena kotiinsa alan liikkeestä ja me tulemme asentamaan sen. Asennushintamme on kilpailukykyinen ja työnjälki huolellista. Kannattaa siis ehdottomasti kysyä tarjous kaapistojen asennukselle myös meiltä!

 

Voit kysyä lisää tästä!